15 Ekim 2012 Pazartesi

Bu Hafta Neler Oldu? #2

Bu hafta neler oldu? Hem hafızamı yoklamama hem de kimi detaylara daha hakim olmama sebep oluyor bu yazılar. Öncelikle konser etkinliğimizle başlıyorum, Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşen LMFAO konserine bukombin.com' un davetlisi olarak katıldık. Konser alanına saat 18:00'den itibaren akın eden yaşları 13 ile genelde 20 arasında değişen gençler ve yaşları başında bizler toplandık konser için. LMFAO konseri saat 22:00 olduğunda halen başlamamış olduğu için bitap düştük ve konser alanından kaçtık ama gençlerin çok eğlendiğini gözlerimle gördüm. Her ne kadar Efes One Love gibi bir etkinlikte içki yasağı uygulansa da nedense genellikle yaşları küçük kesimin rağbet ettiği LMFAO konserinde böyle bir uygulamaya gerek duyulmamıştı ya da en azından içki satarken kimlik kontrolü yapılması sağlanmamıştı. En son çıkarken 15 yaşındaki çocukları tekila shot yaparken ve yerlerde kusarken gördük ki pek hoş bir manzara olduğunu söyleyemeyeceğim.



Haftanın devamında kendimizi Touch İstanbul'un şahane ikinci yaş kutlamasında bulduk! Tanıdık ve yeni yüzlerle sohbet etmek, geceye özel hazırlanmış kokteylleri tatmak ve ara sıcakların arasında kaybolmak şahaneydi. Malesef bir tane bile fotoğraf çekmediğim için paylaşamıyorum :(

Haftayı sona erdirmek için kendimizi CKM'ye 'Basit Bir Ev Kazası' oyununa attık. Günay Karacaoğlu'nun tek kişilik komedi oyunu birçok ödüle sahip ve 6.sezonunu oynuyor.  Bu oyuna kız arkadaşlarınızla gitmenizi tavsiye ederim, kadınlık hallerini, aşksız yaşamı yaşanmış saymayan bir kadının gözünden zaman zaman brezilya dizisi tadında zaman zaman da gerçeğin tam kıyısında izleyin. Genç ve güzel kadın kırılan gururunu ve onurunu bir kenara bırakıp İspanya'dan Merzifon'a uzanan çileli dans hayatını bu sefer sizler için oynasın! 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder