7 Ekim 2012 Pazar

ANI YAKALA!




Zaman akar, geriye sadece önemli anlar kalır. Hilton HHonors 'Anı Yakala' fotoğraf yarışması ile #aniyakala’yanlar kazanır!

Bugün size bir fotoğraf yarışmasından bahsedeceğim özellikle adıyla beni cezbeden bir yarışma! Neden derseniz? Hayat akışını sürdürürken elimizden gelen tek şey anı yakalamak ve ona tutunmak oluyor. Siz de gördüğünüz güzellikleri, gezdiğiniz yerleri, sevdiklerinizle paylaştığınız ya da çevrenizde gözlemlediğiniz anları fotoğraflayın ve bu yarışmaya katılın! Ödüller nedir? Fotoğraflarımı hangi jüri belirleyecek diye sorduğunuzu duyar gibiyim.


Instagram'ın profilleriyle göz dolduran üyeleri @audiosoup, @civilking, @ahmeterdemm ve @mustafaseven sizi değerlendirecek jüri oluyor! Toplamda 24 kazanan olacak! Seçilecek ilk 4 kişi Lomography Fisheye fotoğraf makinesi ve 1 gece dünyanın herhangi bir yerindeki Hilton otelinde ücretsiz konaklama kazanıyor. Devamında seçilecek 20 kişi ise Hilton HHonors Gold üyeliği ile konaklamalarında upgrade hakkı, bedava wireless internet bağlantısı hizmetine sahip olacak.

Nasıl katılırım diyenler için şartlar şöyle: Öncelikle 1 Kasım 2012 tarihine kadar instagram'da #aniyakala hashtagi ile özgünlüğüne en güvendiğiniz fotoğraflarınızı paylaşmak. facebook.com/hhonorsturkiye sayfasına girerek Anı Yakala Tab'ına tıklamak ve instagram hesabınızı eşleştirmek. Böylece instagram hesabınıza yüklediğiniz fotoğrafları galeride görebilirsiniz. Son olarak Hilton HHonors üyesi olarak şartları tamamlamış oluyorsunuz. Şimdi sıra kazanmayı beklemekte! Herkese başarılar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder