11 Mayıs 2013 Cumartesi

Choke Jungle; GRID' de Gongo Pop-up Store'da!

Sosyal medya üzerine çalışmalarımı sürdürsem de hayatımda çok değer verdiğim ve her zaman en iyi yerlere gelmesini arzu ettiğim bir çalışmam daha var aslında. İsmi Choke Jungle, her zaman telaffuz edilse de iki arkadaşın birlikte kendilerine has takılar bulamamaktan yakınarak ve kendi üretimlerini yapmaktan her zaman keyif duyduklarını anladıkları andan itibaren hayata geçirmek istedikleri bir projeydi. Üniversite hazırlık yıllarından arkadaşım Merve Özaslan ile seramik takı dünyasına bu hisler içinde dalıverdik. 


Tasarladığımız takıların biricik ve kişiye özel olması en büyük takıntımız oldu. Kimse almasa bile biz yine de yapar kendimiz takarız kafasıyla başladığımız proje zamanla İstanbul Modern Müzesi, Bir Nokta Galeri, Cer Modern Müzesi, Cassette Butik ve Kumpanya 62 gibi birçok noktada bizim gibi aksesuar severlerle buluştu. 



Yakın zamanda Choke Jungle'dan daha detaylı bahsedip, tasarımcıların Türkiye pazarında yaşadığı problemlerden bahsetmeyi planlasam da bugün konumuz GRID festivalinde açılan Gongo Pop-up Store! İyi iş her zaman farkedilir ya, Miaposta ve Gongo gerçekten görmekten mutlu olduğumuz oluşumlar. Bir de bu zevkli insanlar tasarım standı açınca durum tadından yenmez hale geliyor! Bizim de içinde bulunmaktan çok mutlu olduğumuz, en güzel tasarımların bir araya geldiği bu stand bugün GRID festivali kapsamında YEM'de!



Detaylı bilgi için:
www.chokejungledesign.com
www.facebook.com/chokejungle
www.twitter.com/chokejungle

                                                        follow me on instagram, twitter. 

2 yorum:

  1. Tasarımlarınız gerçekten çok hoş :)İnternetten baktım ama bulamadım. İzmir'de satıldığı mağaza falan var mı acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, beğenmenize çok sevindim! Direkt satış için chokejungle@gmail.com adresindeyiz, internet sitesi olarak ise http://www.shop.cassette.com.tr/ ve http://www.tarzimon.com/ adreslerinden tasarımlarımızı satın alabilirsiniz. Malesef İzmir'de satışımız şu an için yok ancak detaylı bilgi için facebook.com/chokejungle adresinden bizi takip edebilirsiniz :) Sevgiler.

      Sil